Knust is

Skal der kræses lidt ekstra om gæsterne, går du aldrig galt i baren med klassiske cocktails og longdrinks med masser af knust is. Den friske mojito og den eksotiske caipirinha er blot eksempler på cocktails, der kræver knust is i store mængder, og har du glemt at fylde fryseren op, kommer Plusice dig heldigvis til undsætning.

Hos Plusice kan du købe knust is til fest i store mængder á 25 kg. Vi leverer din knuste is i en termoboks til låns, som du kan returnere ved næste levering. Vi har også isterninger i vores sortiment, men står du og mangler is, der er knust på forhånd, bør du blive her på siden. Her slipper du for besværet med at skulle knuse isen selv, for vores is er allerede knust på professionelle maskiner, der sikrer den fineste knuste is af høj kvalitet. I den medfølgende termoboks er den knuste is nem at håndtere, og den forbliver iskold i op til tre dage.

Se også vores store udvalg af tøris, rå isblokke og tilbud på isskulpturer, der tilfører en ekstra dimension til din fest.

Køb knust is online hos Plusice.dk

Knust is giver en flot effekt til mange af de klassiske drinks på barkortet, og selv en simpel drink bliver hurtigt ekstra indbydende for gæsten med lidt knust is i glasset. Brug derfor knust is så ofte som muligt og vis dine evner som bartender. Du befinder dig midt i orkanens øje og skal på én gang være diskret og synlig over for dine gæster. Du skal afkode gæsternes behov og komme enhver negativ situation i forkøbet, hvilket godt kan være en stor udfordring – særligt til fester med mange gæster og dermed meget at holde styr på for dig som bartender eller festarrangør. Heldigvis kan mange ting løses med en lækker omgang drinks, så husk den knuste is, og du slipper for mange uforudsete problemstillinger.

Er du på udkig efter knust is, kan du trygt handle hos os. Vi har hygiejnebevis samt Fødevarestyrelsens elite-smiley, der er din garanti for, at vores produkter, herunder den knuste is, er af rigtig lækker kvalitet. Derudover har vi prisgaranti på alle vores produkter, så finder du et tilsvarende produkt til en bedre pris et andet sted, så matcher vi altid den billigste pris. På den måde får du altid den højeste kvalitet af knust is hos Plusice, samtidig med at du altid betaler den laveste pris på markedet.

Bestil din knuste is hos Plusice i dag og vær klar til, når baren åbner i weekenden!

 

Item added to cart.
0 items - kr. 0,-