VORES ISTERNINGER PAKKET I 2 KG. POSER TIL DETAILBRANCHEN

ET GENNEMPRØVET SETUP

Plusice har de sidste 10 år leveret isterninger til danskerne, de sidste par år har detailmarkedet udviklet sig meget mod convenience og derfor er isterninger nu et attraktivt produkt at have i sortiment.

Vi producerer isterningerne, pakker dem og distribuerer dem til jeres centrallager.

FØDEVARESIKKERHED I FOKUS

Hos Plusice har vi drevet fødevareproduktion af isterninger i mere end 10 år. Vi har elitesmiley hos fødevarestyrelsen samt vores ISO22000 godkendelse. Det betyder, at alt er gennemført efter en specificeret proces – og det gøres hver gang! Samtidig ligger der en meget omfattende plan, hvis der skulle opstå overraskelser.

Hvert år bliver vi certificeret af Bureau Veritas, som gennemgår hele kvalitetssystemet, og i samarbejde udarbejdes og implementeres mulige tiltag til hele tiden at forbedre vores kvalitetssystem.

EN DANSK SAMARBEJDSPARTNER

Færdigproduceret isterninger har eksisteret i udlandet i mange år og de etablerede markeder har en anden indgangsvinkel til det. I Danmark skal vi først i fællesskab bygge et marked op.

Vi har noget af det reneste drikkevand i verden, hvorfor ikke bruge det?

Ligeledes hjælper med etablering af konceptet, display-frysere, salg og markedsføring samt forbrugerundersøgelser.

Hos os har du en samarbejdspartner hvor vi i fællesskab kan gøre forbrugeren bevidst om et stærkt koncept.

BLIV FORHANDLER

Kontakt os på [email protected] eller på tlf. 70 21 25 00 for at høre nærmere om vores produktsortiment og hvad vi kan tilbyde jer.

Item added to cart.
0 items - DKK 0,-