Tøris

Gør noget ekstra ud af festen og skab flotte effekter, der får festens gæster til at tabe kæben af forbløffelse og overraskelse. Tøris gør hele tricket, og vil give gæsterne en masse gode minder at snakke om i tiden efter festen. Køb tøris hos Plusice, hvor du finder tøris til enhver lejlighed.

Tøris er, som du måske allerede ved, den faste form af kuldioxid, der fremstilles ved, at den flydende form af kuldioxiden ekspanderes. Det gøres ved at komprimere kuldioxiden i en tank med et enormt tryk, der får kuldioxiden til at krystallisere. Krystallerne kan derefter formes til piller. Hos Plusice kan du købe tøris i pilleform, der gør den let at håndtere.

 

DKK 250.00

 

Sådan kan du bruge tøris

Der er mange muligheder for at skabe en unik stemning med tøris. Det kan eksempelvis bruges til at skabe mystisk og karakteristisk røg til en halloweenfest eller til at skabe lav tåge, der indhyller festlokalet i en eventyrlig dis.

Det anbefales ikke at bruge tøris direkte i en drink, men brug i stedet vores sticks, hvor røgen fra tøris kommer direkte op fra drinksglasset, som, takket være en lille beholder, sikrer at hverken gæster eller glas tager skade.

NB: Tøris har en temperatur på cirka -80 grader, og tøris skal derfor anvendes med forsigtighed og omhu. Det er meget vigtigt, at du benytter handsker og/eller en tang, når du håndterer tørisen, så den ikke kommer i kontakt med huden.

 

Køb tøris online hos Plusice.dk

Online hos os kan du købe tøris i piller i store mængder. Du får leveret 10 kg tøris i en termoboks, som vi tager med retur, når du får din næste omgang tøris, knust is eller isterninger leveret. Tøris fordamper over 2-3 dage, og det skal derfor gerne bruges relativt hurtigt efter, at det er leveret.
Få leveret tøris hver dag, uge eller måned, hvis din bar ønsker at bruge tøris som en fast del af drinkskortet.

Er der lagt op til den helt store fest, der kræver et spektakulært isshow med tøris til pynt og tonsvis af isterninger i glassene, kan du med fordel fuldende is-temaet med en rå isblok eller med en af vores flotte isskulpturer, som vi laver på bestilling. Mulighederne er mange hos Plusice, så tag et kig på vores spændende sortiment og bestil alt den is hjem, som du har brug for.