Få tilbud på en skræddersyet isskulptur

Vi har lavet en guide, der hjælper dig til at få lavet en isskulptur efter dit ønske.

Alle isskulpturer vi sætter op, leveres med drypbakke m/LED lys (farve efter eget ønske) og pumpe til spildevand.

Vi glæder os til at hjælpe dig og dit event, med en ekstraordinær oplevelse for din gæster.

3d isskultur red bull fra Plusice

EKS. DESIGN: 2 blokke – 3D skulptur Red Bull


1 Vælg størrelse og pris

Antal blokke Pris Vælg
1 isblok kr. 3.500,-
2 isblokke kr. 6.500,-
3 isblokke kr. 9.000,-
4+ isblokke efter aftale

Alle priser er excl. levering/opsætning

2 Kontaktinformationer

3 Skræddersy dit design

Fortæl os formålet med isskulpturen, samt hvad du har af tanker og ideer til et design. Upload billeder, og vi kommer tilbage med et professionelt oplæg skræddersyet til din fest. (Se eksempel med Red Bull øverst).
Vedhæft billede

 

Nu har du endelig muligheden for at holde en fest, der er så spektakulær, at den kunne høre til en fotoreportage fra Hollywood i de kulørte blade. Med en skræddersyet isskulptur til festen, er der nemlig ingen gæster, der går skuffede hjem. Få lavet en eller flere isskulpturer på bestilling hos Plusice, og glæd dig til at overraske og til at tage festen til helt nye højder.

Bestiller du isskulpturer hos Plusice, kan du vælge blandt både de isskulpturer, vi allerede har stående i butikken, eller du kan selv lægge en personlig bestilling på en specialfremstillet isskulptur helt efter dine ønsker. Er du festarrangør i færd med at planlægge et bryllup eller en firmafest, får du uden tvivl ekstra point hos festens værter, når du disker op med en indgraveret isskulptur med brudeparrets initialer, firmaets logo eller lignende. Isskulpturen kan eksempelvis bruges til at holde drikkevarerne kolde hele aftenen igennem, og den har således både en underholdende, en æstetisk og en funktionel dimension.

Alle isskulpturer leveres med drypbakke med LED-lys samt med pumpe til spildevand, og det kræver således ikke meget ekstra arbejde at have en isskulptur inviteret med til festen. Vi sætter sågar din isskulptur op for dig ved levering – så har du én ting mindre at tage dig af, før festen skydes i gang, og det hele går løs.

 

Bestil isskulpturer til fest online hos Plusice.dk

Det er nemt at bestille en eller flere isskulpturer online hos Plusice. Nedenfor finder du et overblik over vores priser på isskulpturer, og når du har fundet din størrelse og cirkapris, kan du uploade billeder til os og skrive et par kommentarer, der beskriver din idé og dine ønsker til din kommende isskulptur. Så vender vi tilbage med et konkret tilbud på, hvad det skal koste at opfylde dine ønsker – og om de overhovedet er mulige. Det er de heldigvis ofte, for hos Plusice har vi mere end 7 års erfaring med fremstilling af isskulpturer, og vi er derfor vant til såvel rutineopgaver som udfordrende og anderledes ønsker til isskulpturer. Kontakt os i dag – så finder vi sammen en løsning, der passer til netop dig og dine gæsters behov!

Suppler de flotte isskulpturer med tøris, der skaber en unik og eventyrlig stemning om skulpturerne med sin smukke og mystiske tåge.