Påskefrokosten

Påsken står for døren, og det samme gør den årlige påskefrokost, hvor hele den pukkelryggede samles omkring påskebordet til en hyggelig eftermiddag med latter, god mad og ikke mindst snaps i lange baner.

Det er en hæderkronet dansk skik at fejre påsken med en traditionel påskefrokost, der byder på et imponerende påskebord, men det er ikke kun den traditionelle påskemad, der skaber rammerne for det perfekte arrangement i familie og gode venners lag. Traditionen tro skal snapsen selvfølgelig på bordet, og netop snapsen har en stor plads i vores påskehjerter, hvorfor serveringen af denne er altafgørende. Snapsen servers iskold i et glas, der passer til snapsens aromaintensitet. Især de stærke, hvide snapse, der har en intens aroma, kan med fordel serveres iskolde; for hvad er bedre end en kold snaps i et glas med løbende dug, der får mundvandet til at løbe med?

Isterninger til påske
Måske har du allerede lagt snapsen på køl, købt sild i lange baner og fundet de små påskekyllinger samt den gule dug frem fra det støvede loftrum. I så fald mangler du kun én ting, inden indkøbslisten kan kasseres for denne gang; nemlig dine isterninger. Plusice leverer isterninger til alle begivenheder – store som små – og vi gør en dyd ud af, at du kan kræse om dine gæster ved at servere læskende drikkevarer.

En vellykket påskefrokost varer hele eftermiddagen og aftenen med, og derfor skal udstyret være i orden – for hvordan skal man ellers holde snapsen og de øvrige drikkevarer kolde og serveringsklare gennem hele middagen? Med isterninger fra Plusice kan du sørge for, at din snaps forbliver iskold, samtidig med at du kan servere en kold sodavand til festens små gæster eller en læskende drink til dem, der ønsker at afslutte påskefrokosten med et brag. Påsken er en højtid, der skal nydes sammen med den nærmeste familie og gode venner, og der skal naturligvis ikke mangle noget til den traditionelle frokost. Isterninger er et must til dig, der vil skabe rammerne for den perfekte påskemiddag samt kræse for dine gæster, og det er her, Plusice kommer dig til undsætning med en nem løsning, der skåner dig for en masse besvær.

Firkantede isterninger og knust is
Plusice leverer is i alle afskygninger, der passer til lige netop dine behov. De firkantede isterninger fra Plusice er en klassiker, der har mange anvendelsesmuligheder. De firkantede, krystalklare isterninger er komprimerede, og de smelter således langsomt i glasset. Dermed går der lang tid, før drinken eller væsken bliver tynd. De firkantede isterninger er perfekte til servering af en kold sodavand til de små størrelser eller til servering af et iskoldt glas vand mellem snapsen. Derudover leverer Plusice knust is, som ligeledes er et ideelt valg til påskefrokosten. Knust is kan naturligvis anvendes til servering af lækre drinks og cocktails, men isen er også ideel til nedkøling af blandt andet snaps, så den altid kan serveres iskold, således aromaintensiteten forbliver perfekt. Uanset om du ønsker at servere en iskold snaps, en duggende sodavand eller en læskende drink til din påskefrokost, er Plusices sortiment af is svaret for dig.

Vores is bliver leveret i en praktisk termoboks, der holder isen kold fra morgen og aften, og du behøver således ikke bekymre dig om, at isen smelter under frokosten. Termoboksen tager vi med retur, når vi bringer din næste levering af isterninger, og du spares således for besværet ved at skille dig af med den. Derudover gør vi naturligvis miljøet en tjeneste ved at genbruge boksen igen og igen.

Tilbage er der blot at sige god påske til alle.