Gør halloween til en ekstra
stor oplevelse - brug tøris

Halowen, også kendt som Allehelgensaften, står for døren, og selvom det oprindeligt er en Amerikansk tradition at fejre Hallowen, er stadig flere danskere begyndt at dyrke ’uhyggen’ i stuerne og på gader og stræder – måske fordi vi Danmark altid griber chancen for at (u)hygge?

Bestil her

Der er mange muligheder

01

Lad tågen komme helt ned i glassene. Skab en ekstra dimension til dine drinks med tøris. Ved hjælp af vores tøris sticks, kan du have tøris i dine drunks uden at risikere forfrysninger.

02

Fuldend din græskarudskæring med lidt uhygge - dermed er du sikker på at imponere dine gæster - eller blive en helt i børnehaven, hvis du holder en halloween fest for dine børn.

03

Ikke nok med, at du kan bruge tøris til at skabe røgeffekter i drinks eller dekorationer, men du kan også bruge tøris til det åbenlyse; nemlig at nedkøle drikkevarer. Kolde drikkevarer og betagende scener.

Bestil tøris

Klar til at holde et brag af en fest, som dine gæster aldrig glemmer? Bestil tøris hos Plusice, og få det leveret direkte til døren.

Har du flere spørgsmål omkring brugen af tøris, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail [email protected] eller tlf. 70 21 25 00 (man-tor 08:00-18:00 og fredag-lør 08:00-24:00)

Bestil her