Premium Ice

Hvis din bar skal være trendsættende, så tag den til the next level med en af de helt store trends inden for barverdenen lige nu! Afkøler du dine drinks med rå isblokke fremfor traditionelle isterninger eller tøris, bliver du en af de første, der bringer den betagende trend til Danmark.

Det kan virke en smule utraditionelt at bruge store, rå isblokke til at nedkøle drikkevarerne i din bar, men ikke desto mindre er der mange fordele ved at bruge denne metode. Først og fremmest er brug af isblokke i barmiljøet en tendens, der først lige er ved at sprede sig til Danmark, så du har mulighed for at sørge for, at netop din bar bliver anerkendt for at være helt med på moden. Derudover giver du også dine gæster en unik, professionel og Instagram-værdig oplevelse, når du hakker den klare is fra vores rå isblokke direkte i cocktailen foran de måbende gæster.

 

 

Tendensen med at anvende isblokke fremfor isterninger er især blevet stor i Japan, hvor bartenderne gør et stort nummer ud af at lave forskellige faconer og komplicerede figurer af isblokkene. Med lidt øvelse og de rette instrumenter, er der ikke noget, der afholder dig fra at blive den skarpeste, ishuggende bartender i hele Danmark med en imponerende portfolio ud i smukke isfigurer og drinks med rustikke isblokke. Latte art (mønstre i kaffen) har længe floreret på de hippe danske cafeer – måske er iskunst den næste store tendens?

Vil du se, hvad Plusice selv kan udrette med en isblok? Så bestil en helt personlig isskulptur til dit næste arrangement. Selvom du ikke selv har hakket den ud af isblokken, vil den helt sikkert stadig vække begejstring hos festens gæster.

 

Køb rå isblokke online hos Plusice.dk

Uanset hvad du bestiller hos Plusice, får du det leveret i en funktionel termoboks, hvor isen kan holde sig i op til 3 dage, før den smelter. Det giver rigeligt med tid til at eksperimentere med din nye isblok, og hos Plusice glæder vi os meget til at levere rå isblokke til netop din virksomhed.

Bestil trygt online hos Plusice, hvor vi har både prisgaranti og leveringsgaranti, der sikrer dig den bedste handel hos os.

 

Item added to cart.
0 items - DKK 0,-