Isterninger

Vil du skabe de optimale rammer for den perfekte fest til dine gæster, tæller selv de allermindste detaljer. Uanset om du er festarrangør eller arbejder i baren, er det vigtigt at kræse om gæsterne, og det kræver først og fremmest, at der er styr på drikkevarerne, der gerne skal være så kolde som muligt. Dine mojitos og cosmopolitans kan være nok så lækre, når du slynger dem over bardisken, men i et varmt lokale med mange gæster bliver drinks hurtigt lunkne og kedelige. Det er derfor vigtigt at have rigeligt med isterninger på lager, så festens gæster hele aftenen igennem kan få slukket deres tørst med kølige drinks i baren. Køb isterninger online her hos Plusice.dk – vi har et bredt sortiment af isterninger til fest.

Vi hører tit om barer, der løber tør for isterninger i løbet af aftenen, fordi de har glemt at fylde op i fryseren, før festen går i gang. Hos Plusice leverer vi isterninger direkte til døren, så du slipper for besværet med selv at skulle hente isterninger ude i byen og fragte dem til lokationen for din fest. En drink er bare ikke det samme, hvis ikke den serveres ved den rette temperatur, og det kan hurtigt lægge en dæmper på den gode stemning til festen, hvis baren løber tør for isterninger.

 

DKK 60.00

Skåret isterninger af rå isblokke.
Krystalklare og fødevaregodkendt
Klar til high-end cocktails

DKK 200.00

 

Disse isterninger finder du i vores sortiment

Arbejder du som bartender eller som festarrangør i et eventbureau er du sikkert allerede bevidst om de mange forskellige muligheder, der findes inden for køb af isterninger til fest. Hos Plusice har vi to forskellige typer af isterninger at vælge imellem – traditionelle, firkantede isterninger og lange cylinderformede isterninger. Der er derfor rig mulighed for at finde isterninger i vores sortiment, der matcher dit behov til, når gæsternes drinks trænger til et ekstra skud af is. Hvilken type af isterninger, du foretrækker, er i høj grad en smagssag, men for god ordens skyld vil vi alligevel lige opliste kvaliteterne ved de enkelte isterninger.

Ved valg af firkantede isterninger for du de flotteste og krystalklare isterninger. Samtidig har de kun et lille overfladeareal af is, der er i kontakt med drinken. Derfor nedkøles væsken i glasset langsommere, fordi isterningen er længere tid om at smelte. Isterningerne er frosset langsomt og meget komprimeret, der gør, at du er sikker på, at gæstens drink ikke bliver for tynd som følge af, at isterningen smelter for hurtigt, og der derfor kommer for meget vand i glasset.

Cylinderformede isterninger har et større overfladeareal, og de køler derfor drinken hurtigt ned, men du får også en isterning, der smelter forholdsvist hurtigt. Isterningerne er ligeledes ukurante i størrelsen, da de produceres hurtigere.

Se også vores sortiment af knust is og tøris her på siden.

 

Køb isterninger online hos Plusice.dk

Når du har fundet de isterninger, der passer bedst til din fest, kan du bestille dem hjem her hos Plusice. Du får dine isterninger leveret i en termoboks, hvor de holder sig kolde i helt op til 3 dage, uanset hvilken type af isterninger du vælger.

Siden Plusice blev lanceret i 2008, har vi leveret isterninger til både festivaler og de største supermarkedskæder herhjemme, og vi har selvfølgelig både hygiejnecertifikat og en elite-smiley fra Fødevarestyrelsen. Du kan derfor trygt bestille dine isterninger hos os – uanset hvor mange isterninger du har brug for til dit arrangement.

Hos Plusice har vi prisgaranti. Det betyder, at finder du et tilsvarende produkt billigere hos en konkurrent, så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi bestræber os nemlig på at være både den bedste og den billigste leverandør af isterninger i Danmark. Vi har også leveringsgaranti, så modtager du ikke din levering inden for det aftalte tidsrum, får du naturligvis leveringen gratis. Læs mere om vores forskellige garantier for en god handel hos Plusice, og bestil dine isterninger online hos Plusice i dag!